ΥΛΙΚΟ ΤΥΠΟΥ

Page Builder: 
Program Title: 

Πακέτο τύπου

Δελτίο τύπου – Αθήνα, Τετάρτη 22 Αυγούστου. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να δροσιστείτε! Η καμπάνια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προτείνει απλούς και έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε ενέργεια χωρίς να... ιδρώσετε.

Δελτίο Τύπου - Εναρκτήρια εκδήλωση, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, 1 Ιουνίου. Περιλαμβάνει πληροφορίες για την καμπάνια εξοικονόμησης ενέργειας, δήλωση της Επιτρόπου κ. Jourová και πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας στην Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου - Εναρκτήρια εκδήλωση, Π. Φάληρο, 23 Μαΐου. Περιλαμβάνει πληροφορίες για την καμπάνια εξοικονόμησης ενέργειας, δήλωση της Επιτρόπου κ. Jourová και πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας στην Ελλάδα.

Ενημερωτικό Δελτίο - Περιλαμβάνει πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές στατιστικές για το θέμα και συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το φυλλάδιο περιλαμβάνει έξι σύντομες συμβουλές για σημαντική εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα στήριξης για εξοικονόμηση ενέργειας στην Ελλάδα.