Στόχος μας…

...να σε βοηθήσουμε να

εξοικονομήσεις χρήματα

από τις ενεργειακές

δαπάνες

Page Builder: 

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει κάποια αύξηση στο κόστος των λογαριασμών υπηρεσιών κοινής ωφελείας; Ε, λοιπόν, ήρθες στο κατάλληλο μέρος.

 

Είναι αλήθεια ότι οι τιμές αυξάνονται πιο γρήγορα από τους μισθούς (εδώ και αρκετό καιρό). Στην πραγματικότητα, πιθανώς ξοδεύεις γύρω στο 5-6% του οικογενειακού σου εισοδήματος για δαπάνες ηλεκτρικής ενέργειας και θέρμανσης. Εάν είσαι χαμηλόμισθος, το ποσοστό αυτό ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο.

 

Δεν θα προτιμούσες να ξόδευες κάποια από αυτά τα χρήματα σε άλλα πράγματα (όπως οικιακές ανέσεις, φαγητό, χόμπι...);

 

Ε, λοιπόν, εάν μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, τότε θα έχεις περισσότερα χρήματα να ξοδεύεις. Και επίσης θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Οι συμβουλές μας θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις περισσότερη ζέστη το χειμώνα και περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα. Για τον λόγο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί την αξιολάτρευτη ομάδα χαρακτήρων μας για να σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις. Δοκίμασε τις συμβουλές μας και θα δεις πόσα χρήματα θα εξοικονομήσεις!

Επιπλέον, εάν θέλεις να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα, θα σου δείξουμε ορισμένα σημαντικά οικονομικά κίνητρα, καθώς και τι είδους επιδοτούμενα προγράμματα τρέχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα.

 

Ίσως να εκπλαγείς με τις διαθέσιμες επιλογές!

 

Εμπρός λοιπόν… Μην ξοδεύεις πολλά στο ρεύμα, εξοικονόμησε για σένα! 

 

#EnergySavingsTeam

 

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς να κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας προστατεύοντας παράλληλα τις μελλοντικές γενιές, μπορείς να επισκεφτείς τον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δράση για το κλίμα.

Upload an image: